el festival

CASTELLANO CATALÀ ENGLISH FRANÇAIS

“Como Pedro por mi casa” – Festival Internacional de Llibres Il·lustrats i Auto-Editats té lloc cada any des de 2006.

És un Festival dedicat íntegrament als llibres il·lustrats per a adults, una mostra cuidada i atenta al panorama creatiu actual, on el nexe comú entre els participants és la falta de prejudicis i de codis establerts a l’hora d’utilitzar el dibuix, la pintura o la il·lustració per narrar. El Festival entén el llibre com un format obert a múltiples interpretacions: llibre il·lustrat, fanzine, llibre-objecte, novel·la gràfica, llibre d’artista, etc. Les seves úniques premisses són la qualitat del treball a presentar i l’absoluta novetat a la nostra ciutat. Per això es selecciona material inèdit al llarg de tot l’any contactant amb diferents editors i autors.


Apostem per la curiositat i la divulgació. La curiositat de conèixer formes diferents, allunyades o poc usuals d’explicar la realitat, i la voluntat de celebrar i compartir-les junts.

Les obres seleccionades a partir de la convocatòria internacional, i procedents de països i realitats tan diferents com França, Mèxic, Argentina, Espanya, Itàlia, Anglaterra, Noruega, Portugal o Iran, estaran a completa disposició del públic, que podrà veure, tocar i llegir aquests treballs, en un entorn que recrea el saló d’una casa particular.

A més es durà a terme un programa d’activitats que inclourà conferències i trobades, així com tallers per a nens i adults. Tot això proporcionant una vegada més un marc de referència en quant a producció, edició i venda de llibres, tant a nivell nacional com a internacional, on es donen cita artistes, creadors, dissenyadors, galeries, professionals i afeccionats al voltant del món del llibre il·lustrat.

“Como Pedro por mi casa” és dirigit i organitzat per Julia Pelletier, il·lustradora profesional, i docent especialitzada en l’entorn del llibre d’artista i il·lustrat a la Central.

 


Créditos

Direcció artística / Art director : Julia Pelletier

Coordinació i realització / Coordination and realization : Julia Pelletier

Disseny web / Web design : Julie Escoriza

COMO PEDRO POR MI CASA
International Festival of Illustrated and Self-Edited Books

Próximas fechas por definir

Barcelona o en otra parte del mundo

Mi curso:
Calle Girona 113, 08009Barcelona, Spain


INFO
The festival is organized by Julia Pelletier
You can contact her at :

comopedropormicasa@gmail.com
or info@juliapelletier.com